|

Hakan Ünsal: Türk milleti bayrak sevgisini gösterdi

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı ve eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini milletin canını hiçe sayarak engellediğini belirterek, 'Ferdi olmaktan gurur duyduğumuz Türk milleti, dünyaya bir kez daha vatan ve bayrak sevgisini gösterdi' dedi.

Yeni Şafak
13:39 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 10:59 - 26/07/2016 Salı
AA
Hakan Ünsal, 15 Temmuz'daki ihanet girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Hakan Ünsal, 15 Temmuz'daki ihanet girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hakan Ünsal, yaptığı açıklamada, yaşanılan kötü günlerin, birlik ve beraberlik ile atlatılacağını dile getirdi.



Hakan Ünsal, şunları kaydetti:



  1. "Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah, Cumhurbaşkanımıza zeval vermesin, onu başımızdan eksik etmesin. Devletimizi, milletimizi daim kılsın. Bu ülke hakikaten çok güzel bir ülke. Biz birlik ve beraberliği sağladığımız sürece, dünyada bizi yıkabilecek hiç kimse yok. Bu millet o bayrağı öyle bir yere dikti ki dünya bu milleti gıptayla izliyor."
Emre Aşık: Mutlu ve gururluyuz

Eski milli futbolcu Emre Aşık, Türk milletinin bir olduğunda neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdiğini belirterek, "Mutlu ve gururluyuz." diye konuştu.



Türk milletinin bir ferdi olduğu için gurur duyduğunu ifade eden Emre, "İfade edemeyeceğimiz şeyler yaşadık. Şehit de verdik ama vatanımızı vermedik. Bir olduğumuz sürece bizi bölemeyecekler. Ne mutlu Türküm diyene." diye görüş belirtti.








Ali Cansun Begeçarslan: Bir arada olunca, çok güzel oluyoruz

Eski milli futbolcu Ali Cansun Begeçarslan, demokrasi şehitlerinin milyonlarca insanın kalbine girdiğini belirtti.



Bir kesimin insanları ayırmaya çalıştığını ancak bunun milyonlarca insanı bir araya getirdiğini ifade eden Ali Cansun, şunları söyledi:



  • "Öncelikle 15 Temmuz'da kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Elbette şehitlik mertebesine eriştiler. Ailelerine sabır diliyorum. Belki kimi evladını, kimi babasını kaybetti ama milyonlarca insanın kalbine girdiler. Verdikleri demokrasi mücadelesiyle, tankların üzerine çıkarak, darbeye engel olarak, herkesin kalbinde yer ettiler. Bir olalım ve birbirimizi sevelim çünkü biz bir arada olunca, çok güzel oluyoruz. Bizi hiç kimse yıkamaz. Allah, bu acıları bir daha ülkemize yaşatmasın. İleride çocuklarımız, torunlarımız 15 Temmuz'da halkın vermiş olduğu milli mücadeleyi ve demokrasiye sahip çıkışını konuşacak. Sanırım bundan büyük bir birlik mesajı olamaz."




Evren Turhan: Muhteşem bir ortam

Eski milli futbolcu Evren Turhan da, ilk günden beri demokrasiyi desteklediklerini ve ülke için bir araya geldiklerini kaydetti.



Milletin verdiği desteği gördükten sonra, Türkiye'yi kimsenin yıkamayacağını daha iyi anladıklarını vurgulayan Evren, "Bu hain saldırıya halkımız çok güzel bir cevap veriyor." ifadelerini kullandı.




#Hakan Ünsal
#Emre Aşık
#Evren Turhan
8 yıl önce