|

Hakim Ziyech'e Roma'dan 8 milyon euro

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Hakim Ziyech için Roma 8 milyon euroyu gözden çıkardı. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre başarılı futbolcunun transferi bu hafta netleşecek.

Yeni Şafak
20:51 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:21 - 27/07/2016 Çarşamba
Diğer
Hakim Ziyech, geçtğimiz sezon Hollanda Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girmişti.
Hakim Ziyech, geçtğimiz sezon Hollanda Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine girmişti.

Fenerbahçe'nin transferi için yoğun uğraş verdiği ve Monaco'yu elemesi halinde kadroya katması beklenen Hakim Ziyech elden kaçıyor.



İtalyan basınına yansıyan haberde, Roma genç orta saha oyuncusu için devreye girdi. Sporx'in haberine göre; İtalyan temsilcisinin Ziyech'in kulübü Twente ile görüşme içerisinde olduğu ve transferde önemli bir yol katedildiği belirtildi. Haberde Roma'nın bu transfer için Twente'ye önerdiği rakamın 8 milyon euro (25 milyon TL) olduğuna yer verildi.





23 yaşındaki orta saha oyuncusu bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, genç oyuncu için kulübüne 5 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu.








Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri kızdıran paylaşım


#Hakim Ziyech
#Twente
#Fenerbahçe
#Roma
8 yıl önce