|

Halis Özkahya testi geçemedi

MHK'nin sakatlığı sebebiyle 4 hafta maç vermediği FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya önceki gün UEFA'nın Mazeret Testi Yo-Yo Koşusu'nda başarılı olamadı.

Yeni Şafak
10:55 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:04 - 22/09/2016 Perşembe
Diğer
FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya koşu testlerini geçemeyince UEFA inceleme başlattı.
FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya koşu testlerini geçemeyince UEFA inceleme başlattı.

Profesyonel hakem kadrosunda bulunan Halis Özkahya büyük bir şok yaşattı...



İstanbul bölgesi hakemi olan 36 yaşındaki FIFA kokartlı hakemimiz, sakatlığının ardından tekrar girdiği UEFA'nın Mazeret Testi Yo-Yo Koşusu'nu geçemedi. Bu olay sakatlığına bağlanırken UEFA sağlık ekibinin bu konuda detaylı bir araştırma yapacağı belirtildi.



Türkiye Gazetesi'nin haberine göre bu sakatlık 28 Temmuz'a dayanan bir sakatlık. Halis Özkahya, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Admira ile Sloven Liberec arasındaki maçta görevliydi. Ancak maç öncesinde sakatlanmış ve mücadeleyi 4. hakem Ali Palabıyık yönetmiş ve Liberec deplasmanda 2-1 kazanmıştı.



Merkez Hakem Kurulu, Halis Özkahya'nın durumunu yakından takip etmiş ve tam olarak iyileşmesi için Süper Lig'deki ilk 4 haftada maç vermemişti. MHK'nin dünkü hakemlerle toplantısında da başkan Yusuf Namoğlu sakatlıklara dikkat çekti. MHK Başkanı hakemlere kendilerine iyi bakmaları ve tedavilerine azami özen göstermeleri gerektiği konusunda uyardı.



#Halis Özkahya
#UEFA
8 yıl önce