|

Hamit Altıntop'un Riekerink'ten son isteği

Galatasaray'da sakatlıklar yüzünden uzun süredir formaya hasret olan Hamit Altıntop'un teknik direktör Jan Olde Riekerink'e Türkiye Kupası finalinde birkaç dakika bile olsa oynamak istediğini iletti.

Yeni Şafak
14:15 - 22/05/2016 Pazar
Güncelleme: 12:08 - 22/05/2016 Pazar
Diğer
Hamit Altıntop (Galatasaray)
Hamit Altıntop (Galatasaray)

Sakatlığı sebebiyle sezonun tamamında takımdan ayrı kalan 33 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya hazırlanırken son bir kez daha Galatasaray formasını giymek istiyor.



Vatan'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile oynancak Türkiye Kupası finalinde en azından kadroda olmak istediğini teknik direktör Riekerink'e ileten Altıntop, maçın farklı bir duruma gelmesi halinde ise birkaç dakika da olsa oynamak istediğini hocasına iletti.



Jan Olde Riekerink'in Hamit Altıntop'a Fenerbahçe ile 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası finalinde forma verip vermeyeceği merak konusu oldu.




Bu sezon forma giyemedi

Sakatlıklardan kurtulamayan Hamit Altıntop, bu sezon hiç forma giyemedi. Galatasaray'a 2012-2013 sezonunda İspanya'nın Real Madrid takımından transfer edilen Hamit, yaşadığı sakatlıklar ve istikrarsız durumu nedeniyle 4 sezonda sadece 57 lig maçı yaptı. Bu sezonun başında Avusturya'daki hazırlık kampında yer alan Hamit, sakatlığı nedeniyle geçen yılın ağustos ayında iki kere sol dizinden ameliyat edildi.



Uzunca süre takımdan ayrı kalan Hamit, sahalara dönmeye hazırlandığı mart ayında ayağının kırılması üzerine sezonu kapattı. Bu sezon hiç görev yapamayan Hamit Altıntop, Galatasaray'da aldığı 2 milyon 750 bin euroluk ücret nedeniyle sık sık gündeme geldi.






















#Hamit Altıntop
#Galatasaray
8 yıl önce