|

Hamza Hamzaoğlu istedi Del Valle Bursaspor'a transfer oluyor

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, kanat oyuncusu Del Valle'yi kiralamak için büyük ölçüde anlaşma sağladıklarını açıkladı. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu bu sezon Süper Lig'de dikkat çeken bir performans sergileyen futbolcu için 'alınsın' raporu vermişti.

Yeni Şafak
10:59 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 08:09 - 31/05/2016 Salı
Diğer
Hamza Hamzaoğlu (Bursaspor Teknik Direktörü)
Hamza Hamzaoğlu (Bursaspor Teknik Direktörü)

Bursaspor TV'de katıldığı bir programa katılan Ali Ademoğlu, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık oynayan Yonathan Del Valle'yi Portekiz kulübü Rio Ave'den satın alma opsiyonlu olarak bir sezonluğuna kiralama konusunda büyük aşama kaydettiklerini söyledi.



Venezüellalı sol kanat oyuncusu Del Valle'yi yeşil beyazlı renklere bağlamak istediklerini dile getiren Ali Ademoğlu, transferle ilgili olarak, "Del Valle ve kulübüyle büyük oranda anlaştık. Transfer sezonu başlayınca resmi imzaları atacağımıza inanıyorum. Ben Del Valle transferine bitti gözüyle bakıyorum" şeklinde konuştu.



Bursa yerel basınında yer alan haberlere göre menajerliğini Ahmet Bulut'un yaptığı Del Valle'nin gelecek sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.







#Bursaspor
#Del Valle
#Kasımpaşa
8 yıl önce