|

Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi şampiyon yapardım

Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile ilgili olarak gündem olacak bir itirafta bulundu. Deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin başına geçmesi halinde sarı-lacivertli takımı şampiyon yapabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
16:59 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 17:29 - 28/03/2017 Salı
Diğer
Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye gazetesine konuşan başarılı teknik adam Fenerbahçe ile ilgili de önemli bir iddiada bulundu.



İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları;


  • "Fenerbahçe'den teklif gelse, çalışır mıydım? Teknik adam kimliğimle her takımda çalışırım, bu manada eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu an için Fenerbahçe'de çalışmam çok zor, çünkü bu ülkede tabuları yıkmak kolay değil. Bunu bir Mustafa Hoca (Denizli üç büyüğü de çalıştırdı), bir de Şenol Hoca başardı. Trabzon'da efsane iken Beşiktaş'ın başına geçti ve şimdi tarihi başarılara imza atıyor. Allah yolunu açık etsin. Kulüpler arasında rekabet olmalı ama asıl rekabet uluslararası alanda yaşanmalı. Sezon başında Fenerbahçe'yi çalıştırsam şampiyon yapardım, diye düşünüyorum çünkü kadrosu çok iyi; Volkan Demirel, Robin Van Persie, Sow, Emenike, Alper, Mehmet Topal, Volkan Şen, Salih hepsi çok değerli. Bu yıldızlar iyi yönetilebilseydi, Fenerbahçe çok daha iyi konumda olurdu."
"Podolski'yi ben aldırdım"

  • "Transfer politikam, kulübü rahatlatmak üstüneydi… Sadece forvetlerden gol beklemeyen biri olduğum için 'iyi gol ayağı' diye Podolski'yi ben istedim, Alman Milli Takımı'nın en efektif oyuncularındandı ve 'kanatta da oynatabilirim' diye istedim... Niasse, listemin en başındaki isimdi… Raporuma 'Hareketli, hızlı ve rakip defansın arkasına sarkarak gol atabilecek bir forvet', diye yazdım ama yönetim elini çabuk tutamadı, sonra da kulübü vermedi. Melo'yu kulübün mali durumu sebebiyle gönderdik, Bilal'i aldık… Eren, benden sonra alındı; Burak'tan sonra Galatasaray'a alınabilecek en doğru isimdi."
"Umut'u sosyal medya bitirdi
"


  • "Umut'un Galatasaray kariyerini, sosyal medya bitirdi… Yazılanlardan, etkilendi, 'seni onlar değerlendirmiyor' dedim ama etkilendi. Dursun Başkan, 'Hamza Hoca'yı Umut'un transferini uzattı, diye gönderdi', diyorlar. Gülüyorum… Sadece Umut'a değil, hepsine sahip çıktım, hata mı, bakın Umut, şimdi Kayserispor'u taşıyor."

#Hamza Hamzaoğlu
#Fenerbahçe
7 yıl önce