|

Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş: 1-3

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Beer-Sheva'yı İsrail'de 3-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların gollerini William (k.k), Cenk Tosun ve Atiba attı.

Yeni Şafak
00:53 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 10:59 - 17/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş, İsrail deplasmanında Beer-Sheva'yı 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.
Beşiktaş, İsrail deplasmanında Beer-Sheva'yı 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Temsilcimiz aradığı golü 42. dakikada buldu. Quaresma'nın sağdan ortasında ön direkte topla buluşan Cenk Tosun'un hamle yaptığı topu Soares, ters bir vuruşla kendi kalesine attı. Hapoel'in bu gole cevabı ise gecikmedi. 44. dakikada ceza alanı dışında Mitrovic'ten sıyrılan Barda, ara pasıyla Melikson'u topla buluşturmak istedi. Savunmanın müdahale ettiği meşin yuvarlak bir kez daha Barda'da kaldı. Bu oyuncu, yerden bir vuruşla topu filelere atarak 1-1'lik beraberliği sağladı.



Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz çok hızlı başladı. 47. dakikada ceza sahasına yapılan ortayı Necip çok iyi yükselerek Marcelo'ya verdi. Brezilyalı defansın kafa vurşunda top direkten döndü. İsrail ekibi 56. dakikada çok net bir fırsattan yararlanamadı. Tolgay Arslan'ın kaptırdığı topu John Ogu, ceza sahası içinde topa hareketlenen Elyaniv Barda'ya verdi. Barda'nın kaleye çektiği sert şut az farkla auta çıktı. Temsilcimiz, karşılaşmanın 60. dakikasında Cenk Tosun'un müthiş golüyle maçta tekrar öne geçti.

(2-1)


Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan temsilcimiz, 79. dakikada Talisca ile 3. gole çok yaklaştı. Brezilyalı yıldızın ceza sahası dışından çektiği sert şutta top direkten döndü. 85. dakikada Quaresma'nın sert şutunda kaleci gole izin vermedi. Beşiktaş, karşılaşmanın 90. dakikasında Atiba'nın attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Bu sonuçla turun kapısını aralayan temsilcimiz, bir sonraki hafta Vodafone Arena'da oynayacağı rövanş maçı öncesinde büyük avantaj yakaladı.



Beşiktaş'ın golleri;






-






-
















-


















#Hapoel Beer-Sheva
#Beşiktaş
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce