|

Hasan Ali Kaldırım'dan transfer açıklaması

İskoç devi Celtic'in radarında olduğu belirtilen Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım transfer iddialarına son noktayı koydu.

Yeni Şafak
11:41 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:01 - 25/07/2016 Pazartesi
Diğer
Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hasan Ali Kaldırım transfer iddialarına cevap verdi.
Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hasan Ali Kaldırım transfer iddialarına cevap verdi.

Caner Erkin'in ayrılıp Inter'e gitmesinin ardından Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı'nı transfer eden Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım için Celtic'in devreye girdiği iddia edilmişti. 26 yaşındaki futbolcu hakkında çıkan transfer iddialarına cevap vererek sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu söyledi.



Fanatik'te yer alan habere göre milli sol bekin açıklamaları şöyle;



  • 'Kariyerime Fenerbahçe'de devam edeceğim. Bu takımın kaptanlığına kadar yükselmek benim için büyük bir onur. Şu anda tek düşüncem, arkadaşlarımla el ele vererek, geçen sene hayal kırıklığına uğrattığımız taraftarımızı bu kez mutlu edeceğiz'

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 38 resmi maça çıkan. 26 yaşındaki sol bek, bu mücadelelerde 1 gol atarken 7 de asist yapma başarısı gösterdi.





#Hasan Ali Kaldırım
#Fenerbahçe
#Celtic
8 yıl önce