|

Hasan Celal dünyanın zirvesinde

Milli karateci Hasan Celal Yıldırım, 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası'nda hem kata hem de kumite dalında kazandığı 2 altın ve 1 gümüş madalya ile yaş kategorisinde Avrupa Shotokan Şampiyonu oldu. Yıldırım, Dünya Kupası müsabakalarında aldığı 2 altın madalya ile WSF Dünya Şampiyonu oldu.

Yeni Şafak
14:18 - 26/10/2015 Pazartesi
Güncelleme: 11:22 - 26/10/2015 Pazartesi
IHA

23-25 Ekim 2015 tarihlerinde Dünya Shotokan Federasyonu tarafından (WSF) Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası ve WSF Dünya Kupası, 39 ülkeden 2 bini aşkın sporcunun katılımıyla düzenlendi.



Balkan ve Uluslararası Palandakön Karate Şampiyonalarında gösterdiği başarılı performansını, geçtiğimiz hafta düzenlenen İller Arası Karate Lig'inde de sürdüren ve Altın Lig'e yükselen Hasan Celal Yıldırım, 7. Avrupa Shotokan Şampiyonası'nda hem kata hem de kumite dalında kazandığı 2 altın ve 1 gümüş madalya ile yaş kategorisinde Avrupa Shotokan Şampiyonluğuna uzanmayı başardı.




Milli sporcuya madalyasını, düzenlenen törenle Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan takdim etti. Organizasyonun son günü yapılan Dünya Kupası (WSF) müsabakalarında da başarılı performansını devam ettiren milli sporcu, kumite dalında 2 altın madalyayı boynuna asarak müsabakaları yaş kategorisinde WSF Dünya Şampiyonu olarak tamamladı.

#Avrupa Shotokan Şampiyonası
#dünya şampiyonuu
#WSF Dünya Şampiyonu
8 yıl önce