|

Hatem Ben Arfa parayı kariyerine tercih etti

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Hatem Ben Arfa, PSG'den alacağı olan parayı bırakmamak için futbol oynamamayı göze aldı ve kulübünde kaldı.

Yeni Şafak
16:12 - 9/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:47 - 9/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Paris Saint-Germain ile geçtiğimiz sezon 32 maça çıkan Ben Arfa, 4 gol attı ve 7 asist yaptı.
Paris Saint-Germain ile geçtiğimiz sezon 32 maça çıkan Ben Arfa, 4 gol attı ve 7 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin transferi için yoğun uğraş verdiği Hatem Ben Arfa, gelen tüm tekliflere rağmen Paris'te kaldı. Kulübünün 'git' baskısına direnen futbolcu alacağı olan 6 milyon Euro'yu bırakmamak için futbol oynamamayı göze aldı.

Önce kadro dışı bırakılan futbolcu, teklifleri reddetmesinin ardından ise yedek takıma gönderildi. Ben Arfa, bunun üzerine ise tekrar A Takıma dönüşü için avukatlarını devreye soktu. Teknik direktörü Emery'nin kendisine şans vermekten yana olmadığını ifade etmesine rağmen takımda kalıp alacağını tahsil etme yoluna giden Fransız futbolcu, planlarını gelecek sene için yapıyor.

Sezon sonunda PSG ile sözleşmesi sona erecek olan futbolcu 1 sene boyunca PSG kadrosunda yer alarak hem alacaklarını cebine koyacak hem de Avrupa'da kalarak transfer için farklı ihtimalleri değerlendirme yoluna gidecek.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki günlerde katıldığı bir canlı yayında şu açıklamaları yapmıştı;
  • "Ben Arfa'nın kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Alacağı olduğunu söylüyor. 'Bunu aldıktan sonra sizinle oturup konuşurum' diyor ve 'şartlarımı o zaman söylerim' diyor. Avukatı ve menajeri ile geçen sene oturup anlaştık ama 'PSG'ye gidersem gelmem' dedi. Hakikaten PSG'ye gitti. Orada 6 milyon Euro net alıyor."

#Hatem Ben Arfa
#Fenerbahçe
#PSG
7 yıl önce