|

'Hayal ettiğimden fazlası'

2015 Ballon d'Or ödülünü kazanan Arjantinli yıldız Lionel Messi, çocukken hayal ettiklerinden fazlasını kazandığını ve çok mutlu olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
10:05 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 10:14 - 12/01/2016 Salı
Diğer

2015 Ballon d'Or ödülünün sahibi olan Lionel Messi, ödül töreninin sırasında açıklamalarda bulundu.



Burada yeniden bu ödülü kazanmanın inanılmaz bir şey olduğuna vurgu yapan Messi, ''Çok özel bir duygu. Çocukken hayal ettiklerimden çok daha fazlasına ulaştım. Aileme, takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmadan bunları yapamazdım. Futbola bana verdiği her şey için teşekkür etmek istiyorum. Futbol sayesine bugün buradayım.'' ifadelerini kullandı.



Tören boyunca sessiz tavrı için konuşan Messi, ''Her zamanki gibi eğlenmek için geldim. Üçümüz de buradaydık ve bunu hakettik. Hepimiz iyi bir yıl geçirdik ve ödül hepimizin olabilirdi. Ben bu üçlünün içinde olduğum için mutluyum.'' diye konuştu.



Ronaldo ile aralarındaki ilişkiden de söz eden Messi, ''Biz her zaman iyi bir ilişkiye sahiptik. Birbirimizi her zaman görmüyoruz çünkü farklı takımlardayız ama birbirimize hep saygı ve hayranlık duyuyoruz ve bunu her zaman gösteriyoruz.'' dedi.



Son olarak Arjantinli, oğlu Thiago'nun yüzündeki yaranın oyun oynarken olduğunu ve daha sonra dikiş atıldığını söyleyerek sözlerini noktaladı.



#Lionel Messi
#2015 Ballon d'Or
#ronaldo
#neymar
8 yıl önce