|

Hedef Jeremy Pied

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden ve transferde uzun süren sessizliğine son veren Trabzonspor, takıma takviye etmek istediği isimlerle görüşmelerini hızlandırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:39 - 23/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Kızılyıldız'ın Arjantinli oyuncusu Luis Ibanez'le görüşmelere başladığını açıklayan bordo-mavililerin hedefindeki diğer ismin de Jeremy Pied olduğu belirtildi. Trabzonspor'un, Fransa'nın Nice takımının formasıyla bu sezon 35 maça çıkan ve 3 asist yapan Pied'in transferini olumlu sonuçlandırmak istediği öğrenildi. Sağ açık olarak da görev yapabilen Fransız oyuncu için, Bordeaux ile St. Etienne kulüplerinin de devrede olduğu için Trabzonspor'un elini çabuk tutmak istediği ifade edildi. Bu arada bordo-mavililer, Mehmet Ekici'nin takımdan ayrılmak istediği iddialarını yalanladı.



Muharrem Usta'dan sponsor müjdesi


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dev bir dünya markası ile sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştıklarını belirtti. Zor günlerin geride kalacağına dikkati çeken Başkan Usta, "İşte budur, demeye var mısınız? Bordo-mavili formayla dünya markası yakında el ele" dedi.




#Trabzonspor
#Jeremy Pied
#Luis Ibanez
8 yıl önce