|

Hedeften sapmadık

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, ligin ilk 7 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, “Önümüzde uzun bir yol ve kaliteli bir kadromuz var. Köprünün altından çok sular akacak. Hak ettiğimiz yere geleceğiz. Hedefimizden sapmadık” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/10/2017 samedi
Güncelleme: 03:06 - 14/10/2017 samedi
Yeni Şafak
Trabzonspor, Akhisar Belediyesppor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Trabzonspor, Akhisar Belediyesppor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, iddialı konuştu. Meriç, sezonun ilk 7 haftasına bakıldığında istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve ligde hak ettikleri yere geleceklerine inandığını söyledi. Önlerinde uzun bir yolun bulunduğunu belirten Meriç, “Kadromuzda 11 milli futbolcumuz var. Trabzonspor, geldiğimiz günden bu yana kadro olarak iyi bir seviyeye geldi. Takımımız, iyi sonuçlar alarak, zirve mücadelesinde kendine yer bulacaktır. Köprünün altından daha çok sular akacak. Hedefimizden sapmadık” diye konuştu. Sakatlıkları bulunan oyunculara ilişkin olarak da görüşlerini açıklayan Meriç, geniş bir kadrolarının bulunduğunu ve takımdaki bütün futbolcuların kendini ispat etmiş oyuncular olduğunu kaydetti.

ABDÜLKADİR VE YUSUF DAHA GELİŞMELİ

Gençağa Meriç, ligde yarın Teleset Mobilya Akhisarspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istediklerini aktararak, “Taraftarlarımızın desteği bizim için önemli. Bu takım, taraftarı mutlu edecek sonuçları ortaya koyacaktır. Yeter ki bu takıma sahip çıkalım” dedi. Meriç, genç oyuncuları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür içinse, "Düşüncemiz, gelişim süreçlerini tamamlamaları, verecekleri katkı. Ondan sonra kulübün menfaati doğrultusunda değerlendirme yapılır. Altyapımızdan daha çok yetenekler çıkacak” ifadelerini kullandı.


Trabzonspor, lige tutunmak istiyor

Ligde aldığı istikrarsız sonuçların ardından sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, yarınki Teleset Mobilya Akhisarspor maçını kazanarak lige tutunmak istiyor. Zirve ile arasındaki puan farkı 10'a çıkan Karadeniz ekibi, 'Ya tamam ya devam' maçı olarak baktığı zorlu müsabakada kayıp yaşamak istemiyor.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda şu ana kadar oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan bordo-mavili takım, 9 puan ile 9. sırada yer alıyor. Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda yapacakları karşılaşmayı kazanarak taraftarlarına milli maç dönüşü galibiyet hediye etmeyi hedefliyor.

  • Takımda keyifler yerinde
  • Ligde, yarın Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürürken, dün yapılan idmanda oyuncuların neşeli tavırları ve birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti. Kucka ve Onazi idmana çıkmadı.
#Trabzonspor
#Süper Lig
il y a 7 ans