|

Hido sert çıktı: Kafası çalışmıyor!

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, kendisi gibi NBA'de oynayan ve zaman zaman milli takım konusunda Basketbol Federasyonu'yla polemiğe giren genç meslektaşı Enes Kanter hakkında sert ifadeler kullandı. Türkoğlu, Kanter için 'Kafası çalışmıyor' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:45 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 09:49 - 31/07/2015 Cuma
Diğer

36 yaşındaki oyuncu, Enes'in yanlış çevreler tarafından yönlendirildiğini ve onun yerinde kendisi olsa, gülmeli tweet'i attığı gün milli takım kariyerini sonlandıracağını ifade etti.



Türkoğlu, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "“Enes'in kafası çalışmıyor, siyaset yapmamalı. Enes'in Allah yardımıcısı olsun, Allah ıslah etsin. Bu insanları kimler nasıl yönetiyor, üzülüyorum. İşin komik tarafı Enes'i yönlendirenlerin Enes'i düşürmüş oldukları durum. Enes'in bazı şeyleri görecek kadar kafası çalışmıyor. Milli takıma alınmadığı zaman mı milli takımın değerini anladı. Herkesin kendi seçimi, o da bunu seçti. Milli takım üzerinden siyaset yapan ve huzur kaçıran kimsenin Milli takım formasında olmasına izin vermem. Ben olsaydım 2 sene önce gülme 'tweet'i attığı anda Milli takım kariyerini noktalardım" dedi.



Kendi kariyeri hakkında da konuşan Türkoğlu, "NBA'da 1000 maç hedefimi tamamlayacağım. Üç maçım kaldı ancak bu sezonu NBA'da tamamlamayı planlıyorum. NBA'dan dönecek olursam oynayacağım tek takım Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.


#Enes Kanter
#Hidayet Türkoğlu
#Milli Takım
#basketbol
9 yıl önce