|

Hocası farklı çilesi aynı

Geçen hafta Kayserispor'a 2-1 yenilen ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'le yolları ayıran Galatasaray, yeni hocası İgor Tudor'la çıktığı Çaykur Rize deplasmanında 2 puan bıraktı. Podolski ile öne geçen sarı-kırmızılılar, Özgür Çek'in frikiğine engel olamadı. Cimbom, puanını 40 yaparken 1 maç eksiği bulunan lider Beşiktaş'la puan farkını 4'e indirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 06:09 - 19/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
İgor Tudor
İgor Tudor

Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'un konuğu olan Galatasaray, Podolski'nin golüyle öne geçtiği mücadelede Özgür Çek'in golüne engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı: 1-1.



Geçen hafta Kayserispor'a 2-1 yenildikten sonra teknik direktör değişikliğine giderek Jan Olde Riekerink'in yerine Hrıvat çalıştırıcı Igor Tudor'u getiren Galatasaray, 38 yaşındaki teknik adamla çıktığı ilk mücadelesinde puan kaybı yaşadı. Tudor, ilk mücadelesinde sistem değişikliğine gitmezken, geçtiğimiz hafta sahaya çıkan Riekerink'in kadrosundan farklı olarak Chedjou, Josue ve Selçuk'a görev verdi. Bruma ve Hakan İstanbul'da kalırken, Tolga yedek soyundu. Mücadelenin ilk yarısında rakibine sadece bir şut imkanı veren sarı-kırmızılı ekip, tek golünü de bu yarıda buldu.



İkinci yarı ise kendine gelen Rize, beraberliği kurtardı. 8. dakikada Selçuk İnan, serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra sol kanatta topla buluşan Linnes ceza sahasına girerek geriden gelen Podolski'ye pasını verdi. Alman yıldızın şutunda top üstten dışarıya gitti. 23. dakikada Josue, sağ kanatta topla buluşurken, ayak dışıyla açtığı ortayı Lukas Podolski tamamladı ve G.Saray'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada Ahmet İlhan, Linnes'ten sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı ancak şutunda top üstten dışarıya gitti. 51'de Yasin'in pasında Podolski'nin sert şutu çerçeveyi tutmadı. 58'de Jantscher'in şutu Muslera'nın kucağında kaldı. 67'de Recep Niyaz'ın ortasını arka direkte tamamlayan Jantscher, bir kez daha Muslera'yı geçemedi. 76'da Rizespor'un kazandığı frikik vuruşunda Özgür Çek, topu Muslera'nın bakışları arasında filelere göndererek eşitliği sağladı: 1-1. 90+1'de Semih'in soldan ortasına yükselen Yasin'in şutu ağlarla buluşmadı.



#Galatasaray
#Kayserispor
#Jan Olde Riekerink
#İgor Tudor
7 yıl önce