|

Hollanda'dan sürpriz kadro

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belarus ve Fransa ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Galatasaray'dan Wesley Sneijder kadroda kendine yer bulurken; Robin Van Persie ve Gregory Van der Wiel gibi isimler kadroya dahil edilmedi.

Yeni Şafak
09:12 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:32 - 21/09/2016 Çarşamba
DHA
Hollanda Milli Takımı'nda Van der Wiel, Van Persie ve Nigel de Jong gibi isimler kadroda bulunmuyor.
Hollanda Milli Takımı'nda Van der Wiel, Van Persie ve Nigel de Jong gibi isimler kadroda bulunmuyor.

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belarus ve Fransa ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Danny Blind tarafından açıklanan 29 kişilik aday kadroya Galatasaray'dan Wesley Sneijder çağrılırken, Sarı-kırmızılı futbolcu Nigel de Jong'un yanı sıra Fenerbahçeli Robin van Persie, Gregory Van der Wiel ve Jeremain Lens ise kadroya alınmadı.





Hollanda Milli Takımı'nın aday kadrosu şu futbolculardan oluştu:



  • Jasper Cillessen (Barcelona), Michel Vorm (Tottenham), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV), Jeffrey Bruma (Wolfsburg), Vurnon Anita (Newcastle United), Stefan de Vrij (Lazio) Jetro Willems, Jorrit Hendrix (PSV), Terence Kongolo, Rick Karsdorp (Feyenoord) Virgil van Dijk (Southampton), Kenny Tete, Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (AZ Alkmaar), Daley Blind (Manchester United), Davy Klaassen (Ajax),Steven Berghuis (Feyenoord), Jordy Clasie (Southampton), Bart Ramselaar, Davy Pröpper (PSV), Kevin Strootman (Roma), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Wesley Sneijder (Galatasaray), Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Vincent Janssen (Tottenham), Bas Dost (Sporting Lizbon), Quincy Promes (Spartak Moskova)
#Hollanda
#Wesley Sneijder
#Robin Van Persie
#Gregory van der Wiel
#Nigel de Jong
8 yıl önce