|

Hugo Rodallega: Son dakikadaki pozisyonda topu çift gördüm

Beşiktaş - Trabzonspor maçında 2-2'lik beraberlik golünü kaydeden Hugo Rodallega, hastaneye kaldırıldı. Kolombiyalı futbolcu, yaptığı ilk açıklamada mücadelenin son dakikasında kaçırdığı gol hakkında konuştu.

Yeni Şafak
12:36 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:49 - 2/10/2017 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş maçında sarsıntı geçiren Hugo Rodallega mücadele sonunda hastaneye kaldırılmıştı.
Beşiktaş maçında sarsıntı geçiren Hugo Rodallega mücadele sonunda hastaneye kaldırılmıştı.

Kolombiyalı golcü, aldığı darbenin ardından kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Oyuncu beyin tomografisi için hastaneye götürüleceği sırada kendine geldi ve takımla birlikte uçağa binerek İstanbul'dan ayrıldı.

Sporx'te yer alan habere göre; Beşiktaş maçı 2-2 iken son dakikada kaleciyle karşı karşıya %100 bir gol pozisyonundan yararlanamayan Rodallega, o pozisyonu şu şekilde anlattı;

  • "Kısa bir süre sonra, idmanlarda hep gol yaptığım çok sevdiğim bir pozisyon geldi. Rakibi geçtikten sonra önümde kalan topu çift gördüm. Beraberliği getirdiğim için mutluyum ama keşke o galibiyeti getirecek golü de atsaydım, o zaman mutluluğum daha da katlanacaktı"

Beşiktaş'ın kabusu: Rodallega

Akhisar forması giydiği dönemde Siyah-Beyazlı takıma karşı hat-trick yapan Kolombiyalı futbolcu, geçen sezon 4-3'lük maçta 1 gol atmıştı. Rodallega dün de Fırtına'ya 1 puanı getiren golü kafayla ağlara gönderdi. Beşiktaş'a karşı 5 maçta 5 gol atan Rodallega'nın bu sezon toplamda 3 golü bulunuyor.



#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Hugo Rodallega
7 yıl önce