|

İbrahim Üzülmez'den devlere yeşil ışık

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde kabul edebileceğini söyledi.

Yeni Şafak
10:38 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:37 - 11/05/2017 Perşembe
Diğer
İbrahim Üzülmez son olarak Gaziantepspor'da görev yaptı.
İbrahim Üzülmez son olarak Gaziantepspor'da görev yaptı.

Beşiktaş formasını 11 sene giyen ve taraftarların büyük sevgisini kazanan İbrahim Üzülmez'den sürpriz bir itiraf geldi. Son olarak Gaziantepspor'da teknik direktörlük yapan Üzülmez, Galatasaray ve Fenerbahçe'den gelecek teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Four Four Two'ya konuşan genç teknik adamın "Galatasaray veya Fenerbahçe’den teknik direktörlük teklifi alırsanız kabul eder misiniz" sorusuna verdiği cevap şöyle;

"Profesyonel düşünmek zorundayım"
  • "Tabii ki kabul ederim. Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’ı seviyorum ama bu başka bir şey. Başka bir takımdan teklif gelirse de giderim, seve seve çalıştırırım. Gönlümse her zaman Beşiktaş’ta olmaktan yana ama profesyonel düşünmek zorundayım."
"Beşiktaş taraftarının önüne teknik direktör olarak çıkacağım"

İbrahim Üzülmez, futbolu bir anda bırakmak zorunda kalmasıyla ilgili ise, Bir yıl daha oynamak istiyordum. Jübileyle ilgili bir talebim olmadı. Benim 11 yıl Beşiktaş’a hizmet etmiş olmam jübileden daha önemlidir. Beşiktaş taraftarının önüne jübileyle çıkamadım ama teknik direktör olarak çıkacağım" şeklinde konuştu.



#İbrahim Üzülmez
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Galatasaray
7 yıl önce