|

Igor Tudor'dan kaçamak cevap

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor'la oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam, kadroda olmayan Hakan Balta ve Bruma konusundaki soruya ise kaçamak bir cevap verdi.

Yeni Şafak
18:22 - 18/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:42 - 18/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Rize maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Rize maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Çaykur Rizespor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa konuştu. Mücadeleyle ilgili olarak savunma konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Tudor, kadroda olmayan Bruma ve Hakan Balta sorusuna da cevap verdi.



İşte Tudor'un açıklamaları;


  • "Buraya galibiyet için geldik. Üç antrenman yaptık, defansa odaklandık. Bugün bazı bölümler göstereceğiz. Bugün eksikler var ama en iyi 11 ve en iyi 18 bu. Şu an maça odaklanmamız lazım. Hakan Balta ve Bruma iki çok önemli oyuncumuz. Pazartesi günü idmanda bizimle olacaklar"

Buffon sürprizi


Öte yandan Igor Tudor'a maç öncesinde Buffon'un kendisi için söylediği sözler izletildi. Duygulandığı gözlenen Hırvat çalıştırıcı, "Buffon sadece kaleci olarak değil insan olarak da çok iyi birisi ona çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.










#Buffon
#Galatasaray
#Tudor
7 yıl önce