|

Muslera: Aradığım ilk kişi Lugano oldu

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, pazar günkü derbi öncesi birçok konuda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Yeni Şafak
15:32 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:53 - 19/10/2017 Perşembe
Diğer
Fernando Muslera, bu sezon 10 maçta forma giydi.
Fernando Muslera, bu sezon 10 maçta forma giydi.

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, derbi öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.

TRT Spor'a konuşan Uruguaylı eldivenin sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"İlk aradığım kişi Lugano oldu"
  • Galatasaray'dan aldığım teklifi, konuşmaları çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray'a gelirken ilk aradığım kişi Lugano oldu. Bana burada çok mutlu olacağımı söyledi. Bu kararı aldığım için hiç pişman değilim hatta hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Tabii ki ilgi görmekten herkes tarafından sevilmek çok mutluluk ve onur verici. Taraftarlarımızın yanı sıra diğer takım taraftarlarının da beni sevmesi onur verici.
"Tafferel'in payı çok büyük"
  • Galatasaray kariyerimde birçok önemli insanla çalıştım ama isim vermem gerekirse Taffarel'in kariyerimin gelişimimdeki payı çok büyük. Ondan çok şey öğrendim ve onu çok seviyorum.
"Sneijder'i özlüyorum"
  • Wesley çok değer verdiğim bir arkadaşım. Farklı takımlardayız ama hala sürekli görüşüyoruz. Onu özlüyorum ancak futbol böyle bir şey. Şu an Fransa'da mutlu olduğunu biliyorum.


Fernando #Muslera, derbi öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()



"Ünal Aysal dışarıdan yönetmeyi severdi"
  • Ünal Aysal Florya'ya çok gelmez, kulubü dışarıdan yönetmeyi severdi. Gerekli zamanlarda gelir ve bizimle konuşurdu. Dursun Özbek ise Florya'da bizimle yaşıyor. Oyuncularla sürekli diyalog halinde ve sürekli bizimle vakit geçiriyor.
"Bu takımın kaptanı Selçuk'tur"
  • Şu konuya açıklık getirmek istiyorum. Bu takımın kaptanı Selçuk'tur. Oynamadığı zamanlarda hocamızın kararıyla pazubandını ben takıyorum. Aramız çok iyi, hiçbir problemimiz yok. Oynamasa bile takıma pozitif bir enerji katıyor ve kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.
"Fatih Terim tek kelimeye sığmaz"

Muslera, 'Fatih Terim'i tek kelimeyle anlatır mısın?' sorusuna ise "Fatih Terim tek kelimeye sığmaz. Beni buraya getiren, hep destek olan ve güvenen bir insan. Onu çok seviyorum" yanıtını verdi.

#Fernando Muslera
#Galatasaray
6 yıl önce