|

İpleri tamamen kopardı

Vitor Pereira'nın kararlarını beğenmeyen ve bunu net bir şekilde belli eden Robin van Persie'nin, Pereira ile ipleri tamamen kopardığı iddia edildi.

Yeni Şafak
10:20 - 6/10/2015 Salı
Güncelleme: 07:27 - 6/10/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile Robin van Persie arasında yaşanan gerginlik her geçen gün biraz daha büyüyor.


skorer'de yer alan habere göre, Samandıra'da birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ikilinin mecbur olmadıkça konuşmadıkları öğrenildi.



Tesislerde sadece işlerini yapan Portekizli hoca ile Hollandalı yıldız, saha içindeki konuşmalar dışında birbirleriyle iletişim kurmaktan ve görüşmekten kaçınıyorlar. Akhisar Belediyespor maçında yedek kulübesine tekrar dönen Robin van Persie'nin tepkisi maç boyunca yüzüne net şekilde yansımıştı.






Kriz derinleşiyor

Bursaspor maçında yedek kalmasının ardından ikilinin arası bir türlü düzelmedi. Pereira, oyuncusuyla olan bu sıkıntıyı birebir görüşmek yerine tüm takımla yaptığı toplantıda gündeme getirmişti. Yaşanan diyaloğun hoş olmadığını ama geride kaldığını belirtmiş, böyle bir durumu bir daha hiçbir futbolcusuyla yaşamak istemediğini dile getirmişti. Böyle bir gerginlik bir daha yaşanmasa da Pereira ile Van Persie arasındaki buzlar erimedi.




İpleri tamamen kopardı

Beşiktaş derbisinde hocasının elini zoraki sıkan van Persie Celtic deplasmanında hiç de alışık olmadığı bir görev üstlenmiş, ilk 11 oynasa bile pek bir varlık gösterememişti.



Hocasının kararlarını beğenmeyen ve bunu net bir şekilde belli eden Robin van Persie'nin, Pereira ile ipleri tamamen kopardığı öğrenildi.Takımının attığı gollere bile sevinmeyen Hollandalı futbolcunun bu tavrı camiada ciddi sıkıntı yaşattı. Yönetimin bu tablodan bir hayli rahatsız olduğu, Sportif Direktör Terraneo'dan konuyu çözüme kavuşturmasının istendiği kaydedildi.

#vitor pereira
#robin van persie
#fenerbahçe
#kriz
8 yıl önce