|

İspanya Arda Turan'ı konuşuyor

Katalan ekibi Barcelona'da 4 maçta 3 gol atıp, 2 asist yaparak yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan Arda Turan, gösterdiği performansla İspanya basınının dikkatini çekiyor.

Yeni Şafak
15:20 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:33 - 29/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Arda Turan İspanyol basınının gündeminde...
Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Arda Turan İspanyol basınının gündeminde...

İspanya, Athletic Bilbao maçında Rakitic'e yaptığı asistle takımının sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılıp, 3 puanı hanesine yazdırmasında büyük rol oynayan Arda'yı konuşuyor.



Sport gazetesi, Arda için manşetinde “Arda klasını sürdürüyor. Rakitic'e yaptığı asist sonucu belirledi." ifadelerine yer verdi.


Mundo Deportivo, “Üç Puan" başlıklı haberinde, “Luis Enrique, Barcelona'nın başında 100. galibiyetini aldı. Arda Turan ise işi bitiren asisti yapan isim oldu." ifadelerini kullanırken, Marca “çok klas", AS ise Arda'ya “Luis Enrique'nin Laudrup-Arda kıyaslaması doğru çıktı. Arda oynadıkça büyümeye devam ediyor." şeklinde yer verdi.



Hatırlanacağı üzere Arda Turan, Fatih Terim'in kararıyla Rusya ve Hırvatistan maçının aday kadrosuna davet edilmemişti. Terim'in bu kararı spor kamuoyunda çok konuşulmuştu. Hatta yorumcu Mehmet Demirkol, bugün yaptığı açıklamada Arda'nın bu performansının milli takıma alınmamasına neden olduğunu iddia etti.












#Arda Turan
#Barcelona
#İspanya
8 yıl önce