|

İspanyol basını: Tello Fiorentina'ya, Gomez Barcelona'ya

Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Mario Gomez'in transferindeki belirsizlik sürüyor. Alman golcü için önceki günlerde Borussia Dortmund ve Atletico Madrid gibi kulüplerin ismi geçerken İspanyol basını ortaya ciddi bir iddia attı. O iddiaya göre Barcelona'dan Tello'yu transfer etmek isteyen Fiorentina, Gomez'i Katalan kulübüne verecek.

Yeni Şafak
12:38 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:58 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer
İspanyol basını, Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez'in Barcelona'ya transfer olabileceğini açıkladı.
İspanyol basını, Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez'in Barcelona'ya transfer olabileceğini açıkladı.

İspanyol gazetesi Sport'un haberine göre Barcelona'dan Tello'yu transfer etmek isteyen Fiorentina, Barcelona'nın 8 milyon euro bonservis istemesi üzerine B Planını devreye soktu.



Fiorentina, Messi-Neymar-Suarez forvet üçlüsünü yedekleyecek golcü arayışında olan Barcelona'ya Tello karşılığında Mario Gomez'i teklif etti. Türkiye'deki politik durum nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Mario Gomez'in Fiorentina'da da oynamak istemediği biliniyordu.



Barcelona Sportif Direktörü Robert Fernandez, yürsek profilli bir forvet transfer edeceklerini daha önce söylemişti. Mario Gomez'in Barcelona'nın B planları arasında yer aldığı belirtiliyor. Mario Gomez'in Euro 2016 ve Beşiktaş'ta gösterdiği üstün performansın ardından Barcelona'ya transfer olması kimseyi şaşırtmayacak. Barcelona 4. forvet olarak Gameiro ve Vietto'yla ilgilenmiş ancak istediğini elde edememişti.



İspanyol Sport gazetesinin manşetinde yer alan Barcelona 9 numarasını arıyor manşetli haberde ilk sırada Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez yer alıyor. İşte Barcelona'nın listesinde yer alan forvetler;


  • Mario Gomez,
  • Ayoze Perez,
  • Lacazette,
  • Van Persie,
  • Lucas Perez,



'Manchester United, Oğuzhan Özyakup'u istiyor'

















#Beşiktaş
#Mario Gomez
#Barcelona
#Tello
8 yıl önce