|

İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru

Fenerbahçe, yurtiçi forma göğüs reklamı için internet arama motoru Yandex ile el sıkıştı. Yaklaşık 4 milyon euroluk anlaşmanın ilginç bir detayı var. Sarı-Lacivertli taraftarlar internette Yandex kullandıkça kulübe artı ödeme yapılacak.

Yeni Şafak
17:04 - 30/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:07 - 30/07/2015 Perşembe
Diğer

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı ve futbol takımının forma sırt reklamı için Ülker ile el sıkışan Sarı-Lacivertliler Avrupa maçlarındaki forma göğüs reklamı için de Türk Hava Yolları'yla (THY) anlaşmıştı. Şort reklamı için ise Integral Forex firmasıyla söz kesilmişti. Detaylarını ilk olarak BUGÜN'ün duyurduğu bu anlaşmalara Kanarya bir yenisini daha eklemek üzere.



Yakında imza atılacak


Sarı-Lacivertli kulüp yurtiçindeki forma göğüs reklamı hakları için internette arama motoru hizmeti veren Yandex firmasıyla 1 yıllığına el sıkıştı. Kapsamının yaklaşık 4 milyon euro olduğu öğrenilen ve kısa bir süre sonra resmli imzaların atılması beklenen anlaşmada ilginç bir detay dikkat çekiyor. Buna göre Fenerbahçetaraftarları internette Yandex kullandıkça firma kulübe artı olarak belli miktarda para kazandıracak. Bu maddenin devreye girmesi için taraftarların firmanın Fenerbahçe'ye özel olarak ürettiği internet ürünlerinden edinmesi gerekecek.




#fenerbahçe
#yandex
#sponsor
9 yıl önce