|

İşte Neymar'ın istediği teknik adam

Barcelona’nın Brezilyalı süperstarı Neymar, Guardiola’ya hayran belirterek gelecekte Brezilya ve ABD’de oynamak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:17 - 29/01/2016 Cuma
Güncelleme: 08:33 - 29/01/2016 Cuma
Diğer

23 yaşındaki yıldız futbolcu Neymar , birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.



Bein Sports'a konuşan Sambacı, "Kontrat yenilemesi ile ilgili görüşmeler var. Ben Barcelona'da çok mutluyum. Neredeyse istediğim her şeye sahibim. Mutluyum ve sağlıklıyım, futbol oynamak için her şartım ideal. Buradan ayrılmam gerçekten çok zor. Harika bir şehirde, harika bir kulüpteyim. Takımdaki bazı oyuncular sanki bu dünyadan bile değiller. Bu tip şeyler hakkında konuşmak ve karar vermek oldukça güç, ancak biraz da sakin olmak lazım. Benim Barcelona'da daha uzun senelerim var." ifadelerini kullandı.



Arda Turan'ın takım arkadaşı, sözlerine "Taraftarlarımız da sakin olmalı. Daha kulüpte uzun yıllar forma giyeceğim. Hala buradayım ve kazanmak istediğim çok maç var. Barça en iyinin de en iyisidir. Biz de bunun için her zaman sıkı şekilde çalışıyoruz." diyerek devam etti.



'Guardiola çalışmak istediğim biri'

Gelecekte çalışmak istediği bir teknik direktör olup olmadığı sorulması üzerine Neymar “Bir tane var. Guardiola hayran olduğum ve ileride çalışmak istediğim bir teknik adam” ifadelerini kullandı.



'Kariyerimin devamında Brezilya ve ABD'de oynamak istiyorum'


Barcelona'da mutlu olmasına rağmen ABD'de futbol oynamak istediği bilinen Brezilyalı yıldız “Bir gün Brezilya'ya geri dönmek istiyorum. Aynı şekilde Amerika da oynamak istediğim yerlerden biri. Kariyerimin devamında bu iki ülkede oynayabilirim” dedi.



Bu yaz Rio'da düzenlenecek 2016 Olimpiyat oyunları hakkında da konuşan genç oyuncu Brezilya'nın futbolda altın madalya kazanamadığı tek organizasyon olan olimpiyat oyunlarını bu sene kendi ülkelerinde şampiyon olabileceklerini söyledi.



Neymar 2013 yazında Santos'tan transfer olduğu Barcelona'da bu sezon çıktığı 26 maçta 21 gol 17 asistlik olağanüstü bir performansla oynuyor. Brezilyalı yıldız 2015 Ballon d'Or'da Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile birlikte 3. adaydır.



#neymar
#barcelona
#guardiola
#brezilya
8 yıl önce