|

A Milli Takım'ın yeni formaları basına sızdı

Son yıllarda sıkça eleştiri alan A Milli Futbol Takımımızın formaları yenileniyor. Sosyal medyada ortaya çıkan formalar göre Ay-Yıldızlılar tekrar bantlı formaya geri dönüyor.

Yeni Şafak
22:41 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 23:09 - 19/09/2017 Salı
Yeni Şafak
A Milli Takımımızın tartışılan forması yenileniyor. Ay-Yıldızlıların yeni formalarında kırmızı ve beyaz renk, hakim renk olacak.
A Milli Takımımızın tartışılan forması yenileniyor. Ay-Yıldızlıların yeni formalarında kırmızı ve beyaz renk, hakim renk olacak.

Sıkça eleştiri alan A Milli Futbol Takımı'nın formaları yenileniyor. Ay-Yıldızlıların yeni yılda giyeceği belirtilen formalar sosyal medyaya sızarken taraftarlardan büyük beğeni aldı.

Futbolseverlerin en çok istediği bantlı forma tarzına geri döndüğü görülen A Milli Takımımızın formaları, ulusal bayrağımızın renkleri olan kırmızı ve beyazdan oluşacak.

  • Hatırlanacağı üzere önceki günlerde de kamuoyunda tartışmalara neden olan forma konusunda futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, çarpıcı bir çıkış yapmıştı. Bantlı formanın geri dönmesini isteyen Demirkol, Kosova ile oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Bundan sonraki maçta beyaz Ay-yıldızlı forma olmazsa hepinizi dava edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

İşte sosyal medyada paylaşılan yeni A Milli Takım formaları;

A Milli Takımızın daha önce de giydiği ve beğeni alan bantlı formaları yeni yıldan itibaren giymesi bekleniyor.


#Türkiye
7 yıl önce