|

'İstenmeyen adam' ilan edildi

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Lizbon deplasmanında yediği hatalı goller sonrasında taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Ayrıca Siyah-Beyazlı yönetimin Ospina transferine hız verdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:44 - 11/12/2015 Cuma
Güncelleme: 10:06 - 11/12/2015 Cuma
Diğer

Sporting'e mağlup olarak, UEFA Avrupa Ligi defterini erken kapatan Beşiktaş'ta, kaptan Tolga Zengin'in hataları tepkilere neden oldu.



Lizbon deplasmanında, tüm hatlarıyla başarılı bir performans ortaya koyan Kartal, Mario Gomez'in attığı golle öne geçerek tura çok yaklaşmıştı ancak Tolga, Slimani ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalesinde bekleyerek gole adeta davetiye çıkardı ve topu filelerinde gördü. Tecrübeli kaleci, Bryan Ruiz'in 72. dakikada attığı golde de direk dibinde beklemesine rağmen kapattığı köşeden meşin yuvarlağın geçmesini engelleyemedi.



Ospina transferi hız kazandı

Teofilo'nun golünde çaresiz kalan Tolga Zengin'in büyük hataları Beşiktaş'ta devre arasında yapılması planlanan kaleci transferini adeta kaçınılmaz hale getirdi. Siyah-beyazlı yönetimin devre arasında kaleci transferi yapmasına artık kesin gözüyle bakılmaya başlandı.



Skorer'de yer alan habere göre; Başkan Fikret Orman'ın istediği İngiliz ekibi Arsenal'de yedek bekleyen David Ospina için başlatılan girişimlere önümüzdeki günlerde hız verileceği vurgulandı.



'İstenmeyen adam' ilan edildi

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Lizbon deplasmanında yediği hatalı goller sonrasında taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Tecrübeli eldiven özellikle yediği ilk golde çok büyük hata yaptı. Geçen sezon oynanan Club Brugge maçında da hatalı goller yiyen ve takımının UEFA'dan elenmesine neden olan Tolga Zengin sosyal medyadaki taraftarları da ayaklandırdı.


#tolga zengin
#beşiktaş
#sporting lizbon
8 yıl önce