|

İtalyan yıldıza Liverpool kancası

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un, Lazio’da forma giyen 28 yaşındaki İtalyan futbolcu Antoni Candreva ile ilgilendiği iddia edildi.

Yeni Şafak
11:30 - 8/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:35 - 8/02/2016 Pazartesi
Diğer

Liverpool, Lazio'nun başarılı kanat oyuncusu Antonio Candreva'yı kadrosuna katmak için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.



Bir dönem Chelsea'nin de transfer etmek istediği 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Liverpool'un 25 milyon pound teklif ettiği ve İtalyan devinin bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.



Ada'da bu sezon istediği sonuçları alamayan Liverpool, teknik direktör Brendan Rodgers'ın görevine son verip Jurgen Klopp'u takımın başına getirdi. Alman hoca yeni sezonun planlamasını şimdiden yaparken transferde önemli isimleri Merseyside ekibine kazandırmanın peşinde.



Sporcope'da yer alan haberde İtalyan basınına göre, Lazio ve Liverpool, transferin sezon sonunda gerçekleştirilmesi üzerine el sıkıştı. 2012 yılında Udinese'den transfer edilen yıldız oyuncu Candreva, Lazio formasıyla çıktığı 174 maçta 41 gol atma başarısı gösterdi. Lazio ile sözleşmesi 2019 yılında ona erecek olan İtalyan futbolcu, daha önce Ternana, Livorno, Udinese, Juventus, Parma, Cesena gibi takımlarda forma giydi. Candreva ilk kez İtalya dışında bir takımda mücadele etme şansı yakalayacak.



Serie A'da bu sezon 19 maça çıkan tecrübeli futbolcu 6 gol atma başarısı gösterdi.



#liverpool
#lazio
#antonio candreva
8 yıl önce