|

İtalyanlardan Caner Erkin uyanıklığı

Beşiktaş'ın Inter'den kiraladığı Caner Erkin'in siyah beyazlılarda gösterdiği performans Inter kulübünün de dikkatinden kaçmadı.

Yeni Şafak
10:30 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 11:10 - 27/09/2016 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Kulübü, Inter'den kiralanan Caner Erkin'in bonservisini alacak.
Beşiktaş Kulübü, Inter'den kiralanan Caner Erkin'in bonservisini alacak.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra Inter'e transfer olan Caner Erkin, teknik direktör değişikliği sebebiyle Beşiktaş'a kiralanmıştı. Başarılı sol bekin kontratına satın alma opsiyonu koydurtan siyah beyazlılar bu opsiyonu devre arasından önce kullanmak istiyor.



UEFA ile yaptığı anlaşma gereği sattığı kadar futbolcu alabilen siyah beyazlılar bu anlaşma gereği bu sezon sattığı futbolculardan kalan parasını Caner Erkin'i alarak kullanmak istiyor. Sosa'nın satılmasıyla 7.5 milyon euroyu kasasına koyan ve bu arayla Aboubakar ve Talisca'yı kiralayan Beşiktaş, Gökhan İnler ve Atınç Nukan'a ise bonservis ödemedi. Kasasında harcayabileceği 2 milyon euro dolaylarında para olan Beşiktaş yönetimi Caner Erkin'i bu sezon bitmeden kadrosuna katmak için harekete geçti.



Caner Erkin'i sezon başında bonservisiyle birlikte vermeyen ve Beşiktaş'a 1 yıllığına kiralayan Inter, futbolcunun satın alma opsiyonunu da Beşiktaş'a vermişti. Nisan sonuna kadar 1 milyon euro verip oyuncunun bonservisini alma hakkına sahip olan siyah beyazlılar bu anlaşmayı kısa süre içerisinde sonlandırmak istiyor.



Caner'in performansından haberdar olan İtalyan yetkililer futbolcunun bonservisinin alınmaması durumunda ise milli futbolcuyu daha yüksek bir rakama satmanın hedeflerini yapıyor. Ancak Beşiktaşlı idarecilerin sözleşmedeki avantajlarından dolayı bu duruma müsaade etmeyeceği öğrenildi..












#Caner Erkin
#Beşiktaş
#Inter
8 yıl önce