|

'İyi bir Demba Ba'ya kimse 'hayır' demez'

Transfere ilişkin açıklamalar yapan Beşiktaş Basın Sözcüsü Albayrak, Demba Ba'nın sakatlığına işaret ederek, "İyi bir Demba Ba'ya kimse 'hayır' demez" ifadelerini kullandı. Mandzukic'in transferine ilişkin Albayrak, "Gündemimizde değil" dedi.

Yeni Şafak
23:18 - 23/01/2017 الإثنين
Güncelleme: 23:26 - 23/01/2017 الإثنين
Diğer
En büyük çekincelerinin Demba Ba'nın sakatlığı olduğunu belirten Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 'İyi bir Demba Ba'ya kimse 'hayır' demez' dedi.
En büyük çekincelerinin Demba Ba'nın sakatlığı olduğunu belirten Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 'İyi bir Demba Ba'ya kimse 'hayır' demez' dedi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası transfere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.



Transfer sezonunun bitmesine 1 hafta olduğunu anımsatan Albayrak, "Hep söylüyoruz. Almış olmak için transfer yapmıyoruz. İhtiyaç olan yerlere belirlendiği gibi 2 transfer -Babel, Mitrovic- yaptık. Forvet hattına bir ilave olabilir. Ancak devre arasında arzu ettiğimiz oyuncular çok boşta değil. Kaleci, santrafor bölgeleri daha önemli bölgeler. 1-2 görüşmemiz var ama transfer de yapmayabiliriz. Transfer yaparsak sürpriz olur. Devre arasında istediğimiz oyuncuyu almak zor." dedi.





Ntvspor'un haberine göre, yeni bir kanat oyuncusunun gündemlerinde olmadığını vurgulayan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:



  • "Olursa forvet alacak. Demba Ba'nın geri dönme talebi var. Böyle bir düşüncesi olduğunu bize iletti. Ama şu anda gündemimizde yok. Sonuçta kendisi büyük bir sakatlık geçirdi. Şu anda düzelmiş vaziyette. Kendisi de gelmek istiyor."

Demba Ba sakat, Mandzukic gündemde yok


Demba Ba'nın sakatlığından dolayı Şenol Güneş'in çekincesi olup olmadığı yorumu üzerine ise Metin Albayrak, şöyle konuştu:



  • "Demba Ba, Türkiye'yi biliyor. Takımı iyi tanıyor. İyi bir Demba Ba'ya kimse 'hayır' demez. En büyük çekincemiz sakatlığı."

Metin Albayrak son olarak Mario Mandzukic sorusuna ise "Gündemimizde değil" yanıtını verdi.









#Beşiktaş
#Demba Ba
#Mario Mandzukic
٪d سنوات قبل