|

İyi halden affedilen Yasin F.Bahçe maçıyla dönüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, alt yapı hocası Tayfun Hut'un iyi çalıştığı yönünde verdiği raporu sonrası milli oyuncuyu tekrar A takıma çağırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:26 - 6/11/2016 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'da Adanaspor maçında oyundan alınmasının ardından kulübede yaptığı disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin'in affedilmesinin kesinleştiği ve milli ara sonrasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahada olmasının beklendiği öğrenildi. Adana maçı sonrasında yönetim tarafından kadro dışı bırakılan oyuncu için görüşyerini açıklayan teknik direktör Jan Olde Riekerink, kendisini sadece 1 maçlığına cezalandırdıklarını belirtmişti.



Oyuncu, 2-1 kaybedilen Başakşehir maçında da kadroya alınmamıştı. Yasin'in affedilmesindeki en önemli etkenin ise cezası süresince sergilediği tavır olduğu ortaya çıktı. Hafta boyunca U-21 Takımı ile idmanlara çıkan Yasin hakkında Riekerink'in U-21 Takımı Teknik Direktörü Tayfun Hut'tan olumlu rapor aldığı öğrenildi. Aldığı ceza sonrası küsmeyen ve aynı ciddiyetle çalışıp idmanlarda gençlere örnek olan Yasin Öztekin'in tamamen affedilmesine karar verildi.


#Galatasaray
#Yasin Öztekin
#Jan Olde Reikerink
7 yıl önce