|

Jason Denayer'e Manchester City engeli

Galatasaray'ın bir sezon daha kiralamayı planladığı Belçikalı stoper Jason Denayer'e kulübü Manchester City zorluk çıkardığı öğrenildi.

Yeni Şafak
15:28 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:40 - 31/08/2016 Çarşamba
DHA
Galatsaray'ın kiralamak istediği Jasaon Denayer'de pürüz çıktı.
Galatsaray'ın kiralamak istediği Jasaon Denayer'de pürüz çıktı.

Bu sabaha karşı İstanbul'a gelmesi beklenen Belçikalı savunmacıya Manchester City yönetimi izin vermedi ve İngiltere'den kendisine talip olan kulüplerden birinde forma giymesi için ısrarını sürdürdü.



Galatasaray'a gelmeye çok istekli olan ve her konuda anlaşan Jason Denayer ise kulübünün teklifinin aksine yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek için kararlı olduğunu bildirerek, kendisine izin verilmesi için talebini sürdürdü. Kulübünün izin vermemesi yüzünden bu sabah gelemeyen Denayer hala Galatasaray'a gelmek için menajeri ile birlikte Manchester City yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Eğer Denayer kulübünü ikna ederse faksla imza atarak 1 yıl daha Galatasaray formasını giyecek.



  • Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan Denayer, 1 sarı kart görüp 3 asist yapmıştı. Sezon içinde adele sakatlığı geçiren başarılı oyuncu yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.





#Jason Denayer
#Galatasaray
#Manchester City
8 yıl önce