|

Jose Mourinho Mkhitaryan'ı gözden çıkardı

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, sezona iyi bir başlangıç yapan orta saha oyuncusu Henrikh Mkhitaryan'ın devre arası transfer döneminde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Yeni Şafak
15:31 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:05 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United, ligde lider Manchester City'nin 11 puan gerisinde, ikinci sırada yer alıyor.
Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United, ligde lider Manchester City'nin 11 puan gerisinde, ikinci sırada yer alıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Henrikh Mkhitaryan, iki sezondur formasını giydiği kulüple yol ayrımına geldi.

Kırmızı Şeytanların Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, "Her oyuncunun bir fiyatı vardır" diyerek son dönemlerde takımdan ayrılacağı konuşulan Ermeni futbolcu Mkhitaryan için çıkışı gösterdi.

Manchester United'ın Chelsea'ye yenildiği mücadeleden beri kadroya dahil edilmeyen Mkhitaryan, 18 ay önce Borussia Dortmund'dan 30 milyon sterline transfer edilmişti.

Mourinho, West Bromwich ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
  • Bir oyuncu takımda olmaktan memnun değilse ve bize uygun bir rakamla gelirse asla 'hayır' demeyiz. Benim antrenör olarak 'her oyuncunun bir fiyatı olduğu' yönünde bir yaklaşımım var.
Üç önemli isim ayrılmıştı

Portekizli teknik adam daha önce de Memphis Depay, Morgan Schneiderlin ve Bastian Schweinsteiger gibi isimlerle de benzer sorunlar yaşamış ve bu futbolcular takımdan ayrılmıştı.

#Jose Mourinho
#Manchester United
6 yıl önce