|

Jose Sosa kamptan ayrıldı

Beşiktaş'tan ayrılıp, ayrılmayacağı belirsizliğini koruyan Jose Ernesto Sosa, siyah beyazlıların Avusturya'daki kampından ayrıldı. Arjantinli futbolcu takımının son idmanlarına katılmamıştı.

Yeni Şafak
11:58 - 23/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:16 - 23/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Jose Ernesto Sosa, Beşiktaş'ın Avustuya kampından ayrıldı.
Jose Ernesto Sosa, Beşiktaş'ın Avustuya kampından ayrıldı.

Beşiktaş'tan önceki günlerde ayrılacağını açıklayan Jose Sosa, siyah beyazlıların Avusturya kampından ayrıldı. Arjantinli oyuncu, Beşiktaş'ın son idmanlarına rahatsızlığını bahane ederek katılmamıştı.



Beşiktaş yönetimi, Sosa'nın idmanlara çıkmaması sonrası tutanak tutturmuştu. Arjantinli futbolcunun kamptan ayrılması sonucu siyah beyazlı yönetimin nasıl bir tavır alacağı merak konusuyken oyuncu için FIFA'ya başvurulacağı ifade edildi. Beşiktaş Kulübü'nün gün içinde Jose Sosa için resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Siyah beyazlıların Avusturya kampından gelen haberlere göre oyuncunun kadro dışı bırakılmış olabileceği de belirtildi.



  • Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon ki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sosa, siyah beyazlı forma altında 58 Süper Lig maçında 12 gol attı. 20 de asist yapma başarısı göstermişti.













#Jose Sosa
#Beşiktaş
#Milan
8 yıl önce