|

Jose Sosa'dan 3 yıllık imza

Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın Milan Kulübü'yle 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre oyuncunun Beşiktaş'la arasındaki pürüzleri giderdikten sonra Milano'ya gelmesinin beklendiği aktarıldı.

Yeni Şafak
14:48 - 26/07/2016 Tuesday
Güncelleme: 15:07 - 26/07/2016 Tuesday
Yeni Şafak
İtalyan basını, Milan'ın Jose Sosa ile 3 yıllık anlaşma sağladığını öne sürdü.
İtalyan basını, Milan'ın Jose Sosa ile 3 yıllık anlaşma sağladığını öne sürdü.

Jose Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılma isteğinin arkasındaki sebep ortaya çıktı. İtalyan basınınında yer alan haberlere göre Serie A ekiplerinden Milan'ın Jose Sosa ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. İddialara göre ise bu anlaşmanın sezon bitiminin hemen ardından İtalya'da sağlandığı aktarıldı.



Antrenmanlara çıkmayan Jose Sosa, kadro dışı kalmasının ardından Avusturya kampından ayrılmış ve İstanbul'a dönmüştü. Dün akşam Ahmet Nur Çebi ile görüşen futbolcunun transfer sorununu çözmek için bir araya geldiği ifade edildi. İtalyan basınında oyuncunun Milan'la 3 yıllık anlaşmaya vardığı yıllık 3 milyon euro kazanacağı öne sürüldü. Jose Sosa, Beşiktaş'ta yıllık garanti ücret olarak 1.65 milyon euro kazanıyordu.


  • Arjantinli yıldız geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 41 resmi maçta 9 gol attı. 14 de asist yapma başarısı gösterdi.
















#Jose Sosa
#Beşiktaş
#Milan
8 years ago