|

Kadıköy'de Fırtına esecek

Sadi Tekelioğlu, F.Bahçe karşısında puan ya da puanlar hedeflediklerini söyledi. Oyunuculara Fenerbahçe derbisinde 3 aşamalı olarak oyun planını anlatan Trabzonspor Teknik Direktörü, öncelikli olarak gol yememek, rakibe top çevirerek oyunda üstünlük vermemek ve kontra ataklarla sonuca gitmek olarak belirledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 04:19 - 29/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor, yarın İstanbul'da karşılaşacağı Fenerbahçe derbisini kurtulma maçı olarak görüyor. Bordo-mavili takım, uzun yıllar kazanamadığı İstanbul deplasmanında öncelikli hedefi gol yememek ve sahadan puanla ayrılmak. Fenerbahçe maçını 3 aşamada düşündüklerini belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu, oyunculara, öncelikli hedeflerinin rakiplerini durdurmak ardından sonuca gitmek olduğunu anlatıyor. İkinci aşama olarak topa fazla sahip olarak oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi planladıklarını dile getiren Tekelioğlu, Fenerbahçe karşısında kontra ataklarla da sonuca gitmeye çalışacaklarını söyledi. Büyük maçlarda ekstra motivasyona gerek olmadığına da dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü, “Fenerbahçe maçlarının Trabzonspor camiası için yeri farklıdır. Bizler futbol adamı olarak her ne kadar normal bir lig maçı olarak görsek de camianın mutluluğu için ayrı bir önemi var. Bu sezon istikrarsız bir dönem yaşasak da Beşiktaş galibiyetinden sonra İstanbul deplasmanından alacağımız bir galibiyet daha ileriye dönük moral motivasyonumuzu ve birlikteliğimizi önemli ölçüde düzeltecektir” ifadelerini kullandı. Sadi Tekelioğlu, ayrıca futbolcularına Fenerbahçe karşısında maksimum düzeyde mücadele etmeleri gerektiğini de belirtti.



Forvette tercih CARDOZO


Trabzonspor'da büyük umutlarla transfer edilen ancak henüz golle tanışmayan N'Doye, Fenerbahçe maçında yine kulübede olacak. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, performansıyla hayal kırıklığı yaşatan N'Doye'nin yerine Fenerbahçe karşısında ileride Cardozo'ya görev vermeyi planlıyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı golü bulunmayan Paraguaylı futbolcu, Fenerbahçe karşısında gol atarak siftah yapmayı hedefliyor.



Çilingir Ekici


Geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçının uzatma dakikalarında attığı golle Trabzonspor'a hayati bir galibiyet kazandıran Mehmet Ekici, yarın akşam Fenerbahçe karşısında Trabzonspor'un en önemli oyuncularından biri olacak. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu tarafından orta sahada görev verilmesi beklenen başarılı oyuncu, bordo-mavili takımın kontrataklarının başlangıç ayağı olacak.



#​Trabzonspor​Trabzonspor
#Sadi Tekelioğlu
#Galatasaray
#Beşiktaş
8 yıl önce