|

Kadıköy'deki 17 yıllık hasreti bitireceğiz

G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Florya'da başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu ile biraraya geldi. F.Bahçe'yi Kadıköy'de 17 yıldır yenememelerine değinen Hollandalı çalıştırıcı, “Galibiyet hasreti bitecek” diyerek söz verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/11/2016 samedi
Güncelleme: 02:32 - 12/11/2016 samedi
Yeni Şafak

Galatasaray, milli maç nedeniyle lige verilen aranın ardından 20 Kasım'da Fenerbahçe ile son derece kritik bir derbi maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, zorlu maçı kazanarak hem ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını unutturmak hem de rakibi karşısında 17 yıldır Kadıköy'de yaşadığı galibiyet hasretine son vermek istiyor.



Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in de başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu ile Florya'da yaptığı görüşmede bu konu üzerinde durduğu öğrenildi. Hollandalı hocanın, önce takım içinde yaşanan sıkıntıları aktardığı ardından da, “Merak etmeyin. Kadıköy'de galibiyet


hasreti bitecek. Aklımızda beraberlik bile yok. Gücümüzü göstereceğiz” diyerek galibiyet sözü verdiği belirtildi. Başkan Özbek'in de, Riekerink'e, “Derbide alacağınız sonuca bakmayın. Kontratınızın bittiği tarihe kadar bizimlesiniz” diyerek güven tazelediği ifade edildi.



KONUŞMA METNİ BİLE HAZIR


53 yaşındaki çalıştırıcının, derbiye hazır olduğu öğrenildi. Kafasında her şeyi şekillendiren Riekerink'in, derbi öncesi uygulamaları yaptırmak için milli takımlardaki oyuncularının dönmesini beklediği belirtildi. Rakibin tüm maçlarını mercek altına alan Hollandalı çalıştırıcının sadece F.Bahçe maçını düşünmediği de ortaya çıktı. Takıma yapacağı konuşma metnini hazırlayan Hollandalı çalıştırıcının, “F.Bahçe, şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden biri, Bursa da en yakın takipçimiz. Daha rakiplerimizin kendi aralarında yapacakları maçlar var. En az biri puan kaybedecek. Biz kazandıkça avantaj bize gelecek” diyecek. Riekerink'in ilk yarıda kalan 7 maçı da kazanarak, devre arasına alacakları 41 puanla girmeyi planladığı da belirtildi.


#Galatasaray
#Kadıköy
#Jan Olde Reikerink
il y a 7 ans