|

Kağıttaki not Pereira'nın başını derde soktu

Shakhtar maçının 40. dakikasında saha içindeki Diego Ribas'a taktik diziliş notu gönderen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira neden böyle bir yola gittiğini açıkladı. Portekizli teknik adam bu konuda Suudi Arabistan'a başına gelen komik bir olayı da aktardı.

Yeni Şafak
11:31 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:51 - 29/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Vitor Pereira, ilk yarıda yazdığı notu sahadaki oyuncularına vermesiyle ilgili gelen bir soru üzerine, Suudi Arabistan'da El Ehli takımını çalıştırırken benzer bir olay yaşadığını söyledi.



Portekizli çalıştırıcı, "Komik bir hikayem oldu Suudi Arabistan'da. El Ehli'yle bir maçımda taktik değişiklik yapmak için aynı dili konuştuğum Brezilyalı bir oyuncuma böyle bir kağıt verdim. Takım dengesiz oynuyordu ve böyle müdahale ettim. Ertesi gün basında, benim kağıda rakip oyuncuya yönelik 'Şu oyuncuyu öldür, bitir' yazdığım iddia edildi. Böyle bir şey yazmadım (Gülerek). Organizasyonu kaybettiğimiz anda Diego gibi zeki bir oyuncuya bu kağıdı gönderdim. İki üç oyuncu çağırmak yerine bu yolu tercih ettim. Bu çok sıradan ve sık kullanılan bir metottur" dedi.

#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
#Suudi Arabistan
#El Ehli
9 yıl önce