|

Karabükspor-Başakşehir: 0-2

Süper Lig'de averajla Galatasaray ve Beşiktaş'ın önünde zirvede yer alan Medipol Başakşehir, 8. haftada Kardemir Karabükspor'a konuk oldu. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Başakşehir ligdeki puanını 20'ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.

Yeni Şafak
15:16 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 15:28 - 23/10/2016 Pazar
Yeni Şafak
Başakşehir, Karabükspor'u 2-0 mağlup edere ligdeki liderliğini sürdürdü.
Başakşehir, Karabükspor'u 2-0 mağlup edere ligdeki liderliğini sürdürdü.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 8. haftasında Karabükspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. İstanbul ekibi bu sonuçla puanını 20'ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü.



Maçtan önemli anlar;



25. dakika Poko'nun topu elle müdahalesi sonrası hakem Cüney Çakır penaltı noktasını gösterdi. Emre Belözoğlu'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. (0-1)



45. dakikada ceza alanı sağ çaprazında yaşanan karambolde topu önünde bulan Mehmet Batdal'ın sağ ayağıyla sert vuruşunda top yan direğe çarparak filelerle buluştu: (0-2)



Başakşehir, İkinci yarıda 2-0'ın getirdiği avantajla daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. Karabükspor'un ataklarına kalabalık defans anlayışıyla karşılık veren deplasman ekibi kalesini gole kapadı.



Yatabare ile etkili olmaya çalışan Karabükspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadele Başakşehir'in 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla 3 puanın sahibi olan Başakşehir puanını 20'ye çıkarttı ve ligdeki liderliğini sürdürdü.











#Kardemir Karabükspor
#Medipol Başakşehir
#Süper Lig
8 yıl önce