|

Karaman'dan Galatasaray açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Galatasaray’a evinde 3-1 mağlup olan Çaykur Rizespor, yarın TT Arena’da oynanacak rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, futbolda her şeyin mümkün olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
09:59 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 08:08 - 3/05/2016 Salı
IHA
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde son antrenman öncesi konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman karşılaşma öncesinde Galatasaray'ın daha avantajlı olduğunu fakat futbolda her şeyin olabileceğini dile getirdi.



Karaman, “Tur atlayabilmek için 3-0 yenmemiz gerekir. Futbolda her şey var. Kendi sahamızda almış olduğumuz sonuç Galatasaray'ın lehinde, avantajlı takım Galatasaray. Bazı oynatmadığım oyunculara yer vereceğim çünkü pazar günü Trabzonspor maçımız var. Yaklaşık 12 günde 4 maç oynamışız. Kadrodaki sayısal durumumuz ortada. Hayırlısıyla şu sezonu bitirelim. Yeteri kadar zaten özellikle ikinci yarıda ligi kapatan oyuncularımızda sıkıntı yaşadık. İnşallah o arkadaşlarımızın da geri dönüşleri mükemmel olur, sağlıklı bir şekilde geri dönerler” ifadelerini kullandı.



Çaykur Rizespor'da yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatan Kweuke ise takım arkadaşlarını izleyerek doktor kontrolünde yürüyüş yaptı.









#Hikmet Karaman
#Çaykur Rizespor
#Galatasaray
8 yıl önce