|

Karcemarskas pazarı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın takibindeki Litvanyalı kalecinin menajeri, “Teklifler var, görüşüyoruz. Ancak kararımızı Haziran ayında vereceğiz” açıklaması yaptı

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 03:09 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği iddiaları ortaya atılan Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın menajeri önemli açıklamalarda bulundu. 7 sezonluk Gaziantepspor kariyerini geçtiğimiz hafta bitiren ve boşa çıkan Litvanyalı kaleci için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Osmanlıspor ile Antalyaspor'un da ilgisi olduğu biliniyor. Karcemarskas'ın menajeri Valerijus Mizigurskis oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı ancak takım ismi vermedi. Oyuncusuna çok ciddi tekliflerin olduğunu belirten, Mizigurskis "Türkiye, Rusya, İsviçre ve İspanya'dan teklifler alıyoruz. Karcemarskas kendisini Türkiye Süper Ligi'nde kanıtlamış bir oyuncu. Kararımızı, hedefi en yüksek noktaya koyan kulüpten yana kullanacağız" dedi. 33 yaşındaki kalecinin Türkiye'de kalmaktan yana olduğunu belirten menajeri, "Karcemarskas, Türkiye'ye çok alıştı. Türkçe konuşuyor. Ailesi de Türkiye'yi seviyor, çok mutlular. İlk hedefi Türkiye'de kalmak" açıklamasını yaptı.



Simon Kjaer'den devam kararı


Fenerbahçe'nin Danimarkalı defans oyuncusu Simon Kjaer, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı. Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer listesinde bulunan başaralı oyuncu, geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yaz Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir hedefim yok ve kesinlikle yeni bir takım aramıyorum. İstanbul ailem ve benim adıma yaşamak için harika bir yer" ifadelerini kullandı.




#Zydrunas Karcemarskas
#Galatasaray
#Fenerbahçe
8 yıl önce