|

Kartal 15 milyonu reddetti

Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını kaydeden Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, Ersan Gülüm dışında başka hiçbir oyuncunun satışına izin vermeyeceklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/07/2015 Cuma
Güncelleme: 03:40 - 3/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Demba Ba'yı Çin'e 13 milyon Euro'ya, Atınç'ı da Alman kulübü Leipzig'e 5 milyon Euro'ya satan, Gökhan Töre, Ersan Gülüm, Franco, Kerim Frei gibi oyuncularına da teklifler olan Beşiktaş'ta 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcularına gelen tekliflerin gurur kaynağı olduğunu söyledi. Yönetim olarak doğru yolda olduklarının açık bir şekilde görüldüğünün altını çizen Çebi, kesin bir dille Sosa ve Gökhan Töre'yi satmayacaklarını ifade etti. Beşiktaş idmanında basın mensuplarıyla sohbet eden Çebi, "Siz hiç yıllardır bu kadar çok futbolcuya sürekli tekliflerin geldiğini gördünüz mü? Hepsini kabul etmemiz mümkün değil. Demba Ba ve Atınç gitti. Ersan dışında başka oyuncunun gitmesine izin vermeyeceğiz" dedi.



ŞENOL HOCA İLE DEĞERİ KATLANACAK


Sosa'nın Estudiantes'e gitmek gibi bir durumunun olmadığını açıklayan Çebi, Gökhan Töre'yi de satmayacaklarını söyledi. Çebi, “Önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyoruz, stadımızı açacağız. Biz Gökhan Töre'de 9 milyon, Sosa'da 6 milyon Euro'yu gördük ve satmadık. Şenol hocanın elinde değerleri katlanacak” ifadelerini kullandı.



Mitroglou konusunda fikir ayrılıkları var


Santrfor transferinin ikinci kampa kadar uzayabileceğinin sinyallerini veren Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Demba Ba'nın yerine orayı dolduracak ve onu aratmayacak bir oyuncu bakıyoruz. En az Demba Ba kalitesinde bir oyuncu almalıyız. İnişleri çıkışları olan değil, sürekliliği olan bir forvet almalıyız. Bu yüzden de santrfor işi biraz uzayabilir çünkü alternatifler arasında çok fazla araştırma yapıyoruz. Kostas Mitroglou konusunda ise yönetim içinde ve teknik kadroda fikir ayrılıkları var. Tam bir karar vermedik" değerlendirmesinde bulundu.



Transfer için sıkı pazarlıktayız


Beşiktaş ile ilgili her konuda çok araştırma yaptıklarını dile getiren Ahmet Nur Çebi, "Belki futboldan profesyoneller kadar anlamıyor olabiliriz ama her şeyde çok çok araştırıyoruz. Herkes bütün oyuncuları kampa yetiştirmek ister ama biz Beşiktaş'ın menfaatini korumak için buradayız, bu yüzden de çok sıkı pazarlıklar yapıyoruz" şeklinde konuştu.


#Gökhan Töre
#Demba Ba
#Ersan Gülüm
#Kerim Frei
9 yıl önce