|

Kartal'da Caner senaryoları

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in en az 5 ay sahalardan uzak kalacak olması üzerine senaryolar gündeme gelmeye başladı. Önce alternatifleri değerlendirecek teknik direktör Şenol Güneş'in raporuna göre devre arasında sol bek ya da sol açığa transfer yapılabilecek

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:52 - 26/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş'ta Caner Erkin'in sakatlığı keyifleri kaçırdı. Antalyaspor maçında sol aşil tendonlarının kopmasından sonra ameliyat olan 28 yaşındaki futbolcunun 5 ile 6 ay arasında sahalara geri dönmesi bekleniyor. En iyimser ihtimalle 5 ay sonra koşulara başlayacak milli sol bekin, form tutması ve sakatlığının olumsuz etkilerini üzerinden atmasının ise 7-8 ayı bulacağı öngörüsü yönetimi ve teknik heyeti düşündürüyor. Pek çok senaryo konuşulmaya da başlandı.


BECK SOLA GEÇEBİLİR


Bunların ilki ara transferde sol beke takviye yapılması. Bu süreçte sol beke geçecek Adriano'nun yoğun maç temposunu kaldıramaması halinde ise Beck, sol beke geçecek. Rhodolfo oynarsa Tosic, sol bekte ikinci altrenatif olacak. Caner oynarken Adriano'yu sol önde düşünen Şenol Güneş'in, Brezilyalıyı zorunlu olarak sol beke çekmesi sonrası sol açık için yeni bir oyuncu isterse sol bek yerine sol açık bakılacak. Bu arada Beşiktaş, milli takımın Ukrayna ve İzlanda maçları kadrosuna son anda çağrılan oyuncunun aşil tendonundaki tedavisi sürecinde kampa katıldığı ve kampta kendisine uygulana n bir tedavi varsa bununla ilgili bilgilendirme yapılması için TFF'ye başvurdu.



Fabricio'nun gözü şampiyonlukta


Beşiktaş'ta son 7 resmi maçta kaleyi devralan İspanyol kaleci Fabricio, kariyerinin en güzel günlerini yaşadığını söyledi. Başarı için takımdaki herkesin elinden geleni yaptığını belirten İspanyol kaleci, "Kalede yakalanan bir performans varsa bu sadece benim sayemde değil. Defansın da bunda büyük etkisi var. Sezon sonunda şampiyon olarak yaşadığım bu güzel anları taçlandırmak istiyorum” dedi.


#Beşiktaş
#Caner Erkin
7 yıl önce