|

Kartal'ın​ yıldızı​ Remy

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fransız golcüyü takıma kazandırmak için İngiliz ekibi Chelsea ile kıran kırana pazarlık yapıyor. Başkan Orman, yıldız oyuncu için 12 milyon Euro isteyen İngiliz ekibini 7 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:14 - 6/07/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş, Demba Ba'nın boşluğunu Chelsea'nin Fransız golcüsü Loic Remy ile doldurmak için yoğun çaba sarfediyor. Chelsea ile ilk temaslarda aradığını bulamayan Başkan Fikret Orman, bu konuda ısrarını sürdürüyor. Remy için kapıyı 12 milyon Euro'dan açan İngiliz ekibine kiralama teklifinde bulunan başkan Orman, yine istediği cevabı alamamıştı. Satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralama teklifi karşısında Chelsea'nin bonservis için 11 milyon Euro istemesi transferi zora sokmuştu. Takıma mutlaka bir yıldız transferi yapmak isteyen Başkan Orman , Demba Ba'nın transferi sonrasında kurulan iyi ilişkileri de devreye sokmaya çalışıyor. Fikret Orman, bu oyuncuyu 7 milyon Euro'ya alabilmek için Demba Ba'da olduğu gibi tüm şartları zorluyor. Geçen yıl da 12 millyon Euro istenen Ba'yı Beşiktaş, uzun süren görüşmeler sonrasında 6 milyon Euro'ya almayı başarmıştı.



Veli Kavlak şoku

Siyah-beyazlılarda 22 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Veli Kavlak'ın sakatlığı geçmek bilmiyor. Henüz iyileşmediği için İstanbul'da bırakılan bu oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş, sağlık ekibinden kapsamlı bir rapor istedi. Tecrübeli teknik adam, gelecek rapora göre bir karar verecek. Bu oyuncunun tedavisinin uzaması halinde Güneş'in orta sahaya takviye isteyeceği ifade ediliyor.



Olimpiyat'a hazırlanıyor

Beşiktaş, sezonu Olimpiyat Stadı'nda açmaya hazırlanıyor. Ligin ilk 5 haftasını deplasmanda oynamak isteyen siyah-beyazlılar, rakiplerinden onay alamadı. Kulüpler Birliği'nde diğer takımlara sunulan teklife olumsuz yanıt verdi. Bu nedenle Kartal yeni sezon Olimpiyat'ta açacak.



Beşiktaş
doluya tutuldu

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün Almanya'ya gitti. 12 gün sürecek ilk etap kampına tedavisi süren Veli dışında tüm futbolcular katılacak. Beşiktaş, bir anda başlayan dolu yağışı yüzünden Marienfeld'de otele girmekte sıkıntı yaşarken, ilk çalışmasını da dün akşam yaptı. Şenol Güneş bazı oyuncularla özel görüşürken, taraftarlar kendisine yoğun ilgi gösterdi.







#Beşiktaş
#Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
#Veli Kavlak
9 yıl önce