|

Kayseri Erciyesspor: Galibiyeti kaçırdık

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, ligin ilk haftasında sahalarında aldıkları Trabzonspor beraberliğini değerlendirirken, "Kazanmayı hak eden ve galibiyeti kaçıran biz olduk" dedi.

Dha
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:40 - 1/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Kayseri Erciyesspor: Galibiyeti kaçırdık
Kayseri Erciyesspor: Galibiyeti kaçırdık

Bülent Korkmaz, sözlerine milli maç nedeniyle lige verilen arada sakat oyuncularının da bir an önce iyileşmesini umduklarını söyleyerek başladı. Golsüz berabere kaldıkları Trabzonspor maçında genel anlamda oyun ve mücadeleden memnun olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:

"Oyuncularımı, Trabzonspor maçında gösterdikleri gayret ve verdikleri kora kor mücadaleden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Rakibimizi hafta boyunca analiz ederek, oyuncularım ne yapacaklarını ezberleyerek, bunu sahada çok iyi bir şekilde uyguladı. Maçın ilk 45 dakikası bizim üstünlüğümüzle geçti. Maçtaki hatamız çok basit top kayıpları oldu. Bu kadar top kaybı yaşayıp da gol yemememiz hem şansımız hem de defans blokunun iyi pozisyon almasından kaynaklandı. Bu hatamızı ilerleyen haftalarda aza indirirsek rakiplerimize kolay kolay pozisyon vermeyiz. Karşılaşmada pozisyonlara da girdik. Genel anlamda oyundan ve mücadeleden memnunum. Takım olarak iyi oynamaya çalıştık. Bunu iyi yaptığımız düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız."

Bülent Korkmaz, Trabzonspor maçında 3 forvetle mücadele etmelerinin rakibin analizine yönelik olduğunu belirtti, "Biz, ligi maç maç düşünüyoruz. Rakibimizin oyun şekline göre taktik uyguluyoruz" diye konuştu.

10 yıl önce