|

Kayseri Erciyesspor'un 8 'liseli'si

Kayseri Erciyesspor transfer yasağı nedeniyle kadrosunda altyapıdan 8 futbolcu bulunduruyor. Lisede okuyan bu 8 futbolcuya göre antrenman saatlerini belirleyen Erciyesspor, okulların tatile girmesiyle rahat bir nefes almış oldu.

Yeni Şafak
13:18 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 14:08 - 29/01/2017 Pazar
IHA
Okulların tatile girmesi Erciyesspor'a yaradı.
Okulların tatile girmesi Erciyesspor'a yaradı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kayseri Erciyesspor'da sezon başında gelen transfer yasağı nedeniyle altyapıdan alınan oyuncular takımın omurgasını oluşturdu. Altyapıdan alınan oyuncuların 8'i lise öğrencisiydi ve çoğu farklı okullarda okuyordu. Durum böyle olunca liseden çıkış saatleri farklı olunca teknik ekipte idman saatlerini buna göre ayarlamak zorunda kaldı. Liselerin tatile girmesi ile birlikte Erciyesspor derin bir nefes almış oldu.



Tüm öğrencilerin okuldan çıkış saatleri göz önüne alınarak idman saatleri 14.30'a sabitlendi. Buna rağmen çeşitli sorunlar yaşandı. Bazı oyuncular okuldan izin almak zorunda kaldı. Okul arkadaşları çıkışta evlerine dönerken Erciyesspor'un genç yetenekleri soluğu kulüp tesislerinde alarak eşofmanlarını giydi.



Lise 2, 3 ve 4. sınıfta okuyan genç yetenekler bir yandan derslerini yaparken, bir yandan da profesyonel futbol eğitimlerini sürdürdü. Erciyesspor'un kadrosunda bulanan Altar Han Hidayetoğlu (2. sınıf), Canberk Yurdakul (2. sınıf), Burak Türkmen (3. sınıf), İzzet Karagül (3. sınıf), Yakupcan Yazgan (3. sınıf), Batuhan Hidayetoğlu (4. sınıf), Seyfettin Yesügey (4. sınıf), Turgay Aydoğan (4. sınıf) lise öğrenimlerinin yanı sıra Erciyesspor'un profesyonel kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.










#Kayseri Erciyesspor
7 yıl önce