|

Kayserispor-Fenerbahçe: 0-3

Fenerbahçe, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti ve rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

Yeni Şafak
22:15 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 22:31 - 2/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Fernandao'nun 2 gol attığı maçta Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.
Fenerbahçe, Fernandao'nun 2 gol attığı maçta Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yendi ve rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde etti.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Kayserispor ile oynanan çeyrek final ilk maçında kadroda 5 değişiklik yaptı. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel kadroda yer almazken, iyileşen Simon Kjaer ilk 11'de şans buldu.



Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantepspor karşısında ilk 11'de yer almayan Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Josef de Souza ve Fernandao da Kayserispor karşısında ilk 11'de görev aldı.



Süper Lig'de 19. haftada oyanan ve Kayserispor'un 4-1 kazandığı maç sonrası bir kez daha karşılaşan Kayserispor ve Fenerbahçe bu kez kozlarını kupada paylaştı ve Fenerbahçe ligdeki mağlubiyetin rövanşını kupada 3-0 galip gelerek aldı. Sarı Lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Fernandao (2) ve Erkan Kaş (k.k) kaydetti.






#Kayserispor
#Fenerbahçe
7 yıl önce