|

Kayserispor'a Brezilyalı forvet

Kayserispor, Slovakya Süper lig takımlarından MSK Zilina'nın 24 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu William Alves OLiveira'yı kadrosuna kattı.

Yeni Şafak
11:31 - 28/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 28/01/2016 Perşembe
DHA

Kayserispor ara transfere Eskişehirsporlu defans oyuncusu Birol Parlak'tan sonra, 2 aydan beri takip ettikleri 24 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu Yunus Muhtar ve kaleci Ali Ahamada ile temas kurarak Türkiye'ye çağırdı. Kayseri'de Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçen kaleci Ali Ahamada ile, sözleşme imzaladı.



Kayserisporlu yöneticiler tarafından sarı kırmızılı kulüben Karpuzatan tesislerine çağrılan kanat oyuncusu Yunus Muhtar, mukavele imzalamadan Hollanda'ya döndü. Bu gelişmelerin ardından Kayserisporlu yöneticiler, teknik direktör Tolunay Kafkasın verdiği rapor doğrultusunda, Slovakya Süper lig takımlarından MSK Zilinanın 24 yaşındaki Brezilyalı santraforu William Alves Oliveira ile anlaşmaya vardı. Slovak liginde ve UEFA maçlarında bu sezon 13 gol atan, Botafago, Terincin ve MSK Zilina kulüplerinde top koşturan Oliveira, Kayseriye gelerek, sözleşme imzaladı.



Kolay lokma değiliz

Kayserispor Futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız, yabancı bir kanat oyuncusu daha alıp, transferi kapatacaklarını belirtti. Yıldız'' Kulüp başkanımız Recep Mamur'un özverisiyle bu transferler gerçekleşti. Aramıza katılan 3 oyuncu ile kadro zenginliği yakaladık.'' dedi. Ahmet Yıldız, Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile oynayacakları çeyrek final maçı için de'' Fenerbahçe'yi kendi evinde yenip tur atlamaya gidiyoruz. Sarı lacivertli ekibin yıldızları var ama, biz de kolay lokma değiliz ''dedi.

#kayserispor
#William Alves OLiveira
#MSK Zilina
#transfer
8 yıl önce