|

Kayserispor'da Kafkas depremi

Kayserispor'da yönetime istifasını sunan teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı. Tecrübeli teknik adamın futbolcusu Zeki Yavru ile idmanda tartıştığı için bu kararı aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
16:36 - 3/03/2016 الخميس
Güncelleme: 17:32 - 3/03/2016 الخميس
IHA

Süper Lig'de son dönemde kötü sonuçlar alan Kayserispor'da Tolunay Kafkas dönemi sona erdi.



Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan istifa konusunda talep geldiğini belirterek, "Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a verdiği emeklerinden dolayı yönetim olarak teşekkür ederiz" diye konuştu.



Futbolcusuyla tartışınca...

İddiaya göre Kafkas, Kayserispor'un dünkü idmanında futbolculardan Zeki Yavru ile tartıştı, Marko Simic ile Mustafa Akbaş araya girince sahayı terk etti. Tolunay Kafkas'ın antrenmanı terk ederken "Ben görevi bırakıyorum" diyerek bağırdı.




İkinci Kafkas dönemi 8 ay sürdü

Tolunay Kafkas'ın, sarı-kırmızılı kulüpteki görevi yaklaşık 8 ay sürdü. Kayserispor'da 2007-2010 yılları arasında görev alan Kafkas'a, 2015-2016 sezonu başında PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak yeniden Spor Toto Süper Lig'e dönen takım emanet edildi.



Kayserispor, Kafkas yönetiminde bu sezon geride kalan 23 haftada 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak, beklentileri karşılayamadı. 23. hafta sonunda topladığı 23 puanla 15. sırada bulunan ve küme düşme hattına yaklaşan Kayserispor'da Kafkas, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından eleştiriliyordu.



Kafkas, yönetiminde ligde hedeflenen başarıya ulaşamayan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da son 16 turunda Fenerbahçe'ye elenmişti.


#kayserispor
#tolunay kafkas
٪d سنوات قبل