|

Kenan Sofuoğlu: FETÖ benden para almak istedi

Milli motosikletci Kenan Sofuoğlu FETÖ'nün kendisi ile irtibata geçtiğini ve para vermesi için ikna etmeye çabaladıklarını anlattı.

Yeni Şafak
12:17 - 7/09/2016 الأربعاء
Güncelleme: 09:29 - 7/09/2016 الأربعاء
Diğer
Kenan Sofuoğlu, FETÖ'nün kendisinden para istediğini itiraf etti.
Kenan Sofuoğlu, FETÖ'nün kendisinden para istediğini itiraf etti.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FETÖ'cülerin kendisine nasıl yaklaştığını, kendisinden para almak için çevirdikleri dümenleri Fotomaç'a anlattı. Babasına ve büyüklerine danışmasının FETÖ'cülerin gerçek yüzünü anlaması için önemli bir etken olduğunu belirten Sofuoğlu, şu ifadeleri kullandı:



  • Yurt dışındaki yarışmalarda bu grupla temasım olmuştu. Yarışlarımı izler, ibadetlerim için yardımcı olurlardı. O zaman 'Bu parayı bizim 'Kimse Yok Mu' derneğimize ver' dediler. Çok fazla ısrarcı oldular. İddaa parası için bana neredeyse baskı yapan arkadaşların tavırlarından huylandım. Sonra kıvırıp parayı Almanya'da bir kuruma vereceklerini söyleyip yurt dışında bir hesaba yatırmamı istediler. Ben onlara, '
    Türkiye
    'deki ihtiyaç sahipleri dururken ben bu parayı Almanya'ya yollamam. İnsanlara da bunu açıklayamam' dedim. Parayı tabii ki vermedim ama onların gerçek yüzlerini gördüğüm ilk olay buydu. Bu tarihten sonra bu gruba mesafe koydum. Takip eden yıllarda da ne oldukları zaten ortaya çıktı.




#Kenan Sofuoğlu
#FETÖ
٪d سنوات قبل